• Segueix-nos!
  • rss

*Codi de validació
AntiRobotsAntiRobotsAntiRobotsAntiRobots
Per tal que sigui possible l'enviament d'aquest formulari cal que accepti la nostra Política de protecció de dades
Segons la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades facilitades en aquest formulari, podran ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal, responsabilitat de Germans Alsina S.A. domiciliada a C/ Tomàs Viladomiu, 53, 08650 de Sallent (Barcelone), amb la finalitat és remetre-li informació comercial sobre productes i serveis de la nostra empresa, i empreses associades. Si no desitja que les seves dades siguin utilitzades amb aquesta finalitat, li preguem marqui aquesta casella.

També hem informar-lo que si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, ha de remetre una comunicació escrita a, Germans Alsina S.A. a l'adreça indicada, per sol·licitar l'actuació corresponent als referits efectes, adjuntant còpia del seu Document d'Identitat o altre document legalment admès.
, marcant aquesta casella

Entreprise


GERMANS ALSINA S.A. est une entreprise de plus de 40 ans d´expérience dans le secteur métallurgique, proportionnant une offre sur le marché basée sur le service pour l´industrie en général ainsi que sur les projets, la fabrication de machines et le montage d´installations

Durant ces dernières années GERMANS ALSINA S.A. elle a fourni au marché différentes lignes de produits, comme par exemple, les ancrages de grue, les convoyeurs et parachutes mécaniques.

Avec un effectif de 30 personnes, 5000 m2 de hangars équipés de machines nous garantissons à nos clients un service différencié.

Nous définirions ainsi notre actif:

  • Connaissances techniques mécaniques.
  • Esprit de compétition.
  • Expérience.
  • Motivation.
  • Qualité optimale.
  • Resposabilité.

GERMANS ALSINA S.A. s´est consolidée sur le marché grâce à un portefeuille diversifié de clients, preuve de la garantie de son service et de la qualité de ses produits.T'agrada aquesta pàgina? comparteix-la!
Enviar a un amic Imprimir Comparteix a pinterest Comparteix a Google + Comparteix a Twitter Comparteix a facebook